izvor: http://www.021.rs/

 

Nakon petomesečne intenzivne rekonstrukcije, saobraćaj preko Kaćke petlje se sada odvija normalno, ali sa nekim bitnim izmenama.

 

Izgrađene su nove servisne saobraćajnice paralelne sa autoputem, pa će se vozila iz pravce Beograda ka Novom Sadu isključivati samo preko novoprojektovane naplatne rampe oko dva kilometra posle benzinske pumpe "Lukoil". Oni koji u Novi Sad stižu sa severa, prema Novom Sadu isključivaće se preko servisne saobraćajnice neposredno ispod Sentandrejskog mosta.

 

(diksutujte na forumu){jcomments on}

 

Projektanti upozoravaju Novosađane da pažljivo prate signalizaciju, jer se lako može desiti da promaše nova skretanja na petlji. Na primer, ukoliko vozači promaše isključenje preko puta pumpe "Minut", neće moći da skrenu u Novi Sad već će otići za Suboticu.

Izgradnja ove obilaznice trebalo je da bude gotova još u maju 2008. godine, nakon čega je rok produžen do novembra iste godine. Ni to nije uspelo, pa su se pomeranja od po pola godine nastavila sve do danas. Celokupan posao rekonstrukcije Kaćke petlje građane je koštao oko 43 miliona evra.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru