Ok, slazem se sa delom, sa delom ne! Posebno sa dijalogom, shvatimo ovo na taj nacin! Upravo u cilju boljitka grada i svega ovog sto pratimo, iako je ovo uglavnom za nasu dusu
-Investitor je taj što živi u toj kući pored. - nisam znao, hvala, nije ni vazno verovatno, ali ako se pogleda ta kuca pored, ovo nova nikakve veze nema sa postojecom, recimo
-Nisam arhitekta, - vidi se

sto mozda i nije lose generalno
-Objekat nikako nije za pljuvanje, sačekajmo da se završi. Očekujem na kraju pozitivne ocene stručne javnosti - mislim totalno kontra. Nije pljuvanje daleko bilo, nego bas strucna kritika. Ne vidim logiku tih oblika na tom mestu za pocetak!
-U Srbiji je naročito izražen visok stepen neoravdanog kriticizma i pljuvanja po svemu što iskače iz proseka.
Ovo objašnjavam ne objektivnošću već negativnim ljudskim osobinama našeg naroda. - Preterana konstatacija! Nama upravo nedostaje utemeljene strucne kritike, koja u arhitekturi Srbije nedostaje vec 20godina. Ovo suketanje po ulicama od nestrucnih ljudi ne uzimam u raznatranje. Primer HOTEL CENTAR, komplet struka je slozna da je objekat ok, ali masa prolaznika je protiv. Sada je vec akutni problem i sto gomila arhitekata koja je posledica hiperprodukcije (posebno NS) ima svoje misljenje i narusava integritet struke.
-Nemam ništa protiv da neko forsira svoju ideju, projekat, biznis i da se obogati na osnovu toga. Sve osim krađe je dobrodošlo u bogaćenju biznismena u Srbiji. - Nisam to ni rekao, samo sam prokementarisao da se doticni arh. svima popeo na glavu sa demagogijom. To je vec unutar esnafsko pitanje i pitanje nekih lobiranja unutar UAS-a, ULUS-a i Inz.komore.
-Tvrdiš da NS ima dobrih arhitekata ali ne znaju da se promovišu.
Rec je o BG smekeru koji se lepo prodaje i dobar reklamer, za razliku od svih NS arhitekata, koji i kada imaju nesto dobro to ne znaju da promovisu kako treba.
ja to shvatam kao lošu osobinu NS arhitekata, a sposobnost tog Lovrića da se promoviše i samoreklamira kao dobru osobinu dobrog biznismena.- Bravo, upravo to i pokusavam da kazem! Ni rekao da je to losa osobina, ali apelujem da ne padamo na te fore
Jao, prijatelju odosmo daleko bojim se.
Ti mislis da je objekat vrhunski, ja mislim da je katastrofa!
Toliko o tome sa moje strane!