Istraživač napisao/la:
IC napisao/la:
Smrdelo ili ne tu ce stambeni deo ici za preko 2000 eura/m2... Koliko znam zgrada gde je Makijato fax je isla za 2200, a ovo je ta lokacija. Takođe se i u Radničkoj planira oko 2000 (modena)... na žalost takve su cene, nije bitno koliko nama smrdi bitno je da ima 20 ljudi u zemlji i regionu koji hoće novogradnju da kupe u tom delu grada, a verujte da ih ima.
Jasno je meni da ima ko da kupi, pitanje je da li će ti ljudi hteti tu da žive ili gledaju na to kao na neku dugoročnu investiciju... Meni je lično nezamislivo da ne mogu da otvorim prozore u stanu, ali ima nas raznih...
Sve dok i jedan kupac bude kupio nekretninu, bice ovakve cene, uslovi prodaje i kvalitet gradnje.
Trenutno je potraznja veca od ponude i investitori ne moraju znacajno da menjaju nacin poslovanja, odnos prema kupcu, ponudu lokacija ma koliko se to nama cinilo da je nerealno i besmisleno.
Nikada kupci nece prestati da kupuju makar sta jer svako ima svoje kriterijume i racunicu.
Do sada sam utvrdio da postoje nekretnine koje se prodaju odmah i one koje se prodaju kasnije, ceka se dugo, ali se prodaju.
Ima investitora koji i godinama prodaju stanove nakon zavrsetka zgrade, sto znaci da imaju kes i mogu da cekaju, da je drugacije brze bi ih prodali ispod (zacepljene) cene.