Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: Lokacije za gradnju

Lokacije za gradnju 09 apr 2016 01:57 #1

 • Yokai
 • Yokai's Avatar
 • Van mreže
 • Investitor
 • Poruka: 3510
 • Primljenih Zahvalnica: 2272
Evo u slucaju da ovo citaju neki gradjeviski investitori ili gradski celnici, a i za nas da imamo za diskusiju, odlucio sam da otvorim temu o potencijalnom gradjevinskom zemljistu koje zbog ovog ili onog razloga nije uredjeno ili privedeno nameni.

Kao prvo. Dve lokacije:Prva (levo) je lokacija koja je trenutno u vlasnistvu Zeleznice. Za zeleznicu je bila obezbedjena nova ranzirna rampa jos pre nekog vremena, ali se na istu nisu preselili, i sada je propala i orobljena. Ovo je ogroman plac i mislim da moze i da se gradi mnogo kvadrata i da svi stanari imaju parking, plus da bude i zelenila i pratecih sadrzaja. Valja napomenuti da je tu stara ranzirna stanica koja je stara preko sto godina i koja se mora ocuvati ili kao muzej ili nesto drugo.

Preko puta je gomila sajamskih hala koje se tokom godine izdaju kao hale za fudbal ili magacini. Dalje neke od hala su bukvalno obori u kojima stoje zivotinje tokom poljoprivrednog sajma. Redovno se siri smrad na Bulevar Evrope kad god je taj sajam. Mislim da je neugledno i nehigijenski. Od novca dobijenog od prodaje placeva, sajam bi mogao da izgradi nove hale za zivotinje, negde dublje u okrugu sajma.

Problem: Zemljiste je u vlasnistvu Zeleznice.

Dalje imamo plac iznad prvog levo koji je bukvalno prazan i sluzi da samo prolazi pruga kroz njega. Ima tu par privremenih objekata (Meridijan i perionica), kao i jedan trajni - obdaniste.

Problem: Zemljiste je u vlasnistvu Sajma.Ugao Bulevara Evrope i Tone Hadica. Verovatno je grad vlasnik. Stoji zaraslo.

Problem: Koliko znam, ne postoji.

Poslednja izmena: 09 apr 2016 01:59 od Yokai.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
Zahvalnici: limanac, kasko, das ivon, Novajlija, romanempire, Oniks, Blavak, valjan

Lokacije za gradnju 09 apr 2016 08:14 #2

 • Oniks
 • Oniks's Avatar
 • Van mreže
 • Majstor
 • Poruka: 195
 • Primljenih Zahvalnica: 909
Još par zanimljivih lokacija na Limanu. Pretpostavljam da će nešto od toga biti zelena površina/park.

Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
Zahvalnici: Yokai, das ivon, romanempire, Blavak
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru