Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: Modifikacija stepenista ispred zgrade.

Modifikacija stepenista ispred zgrade. 20 avg 2014 23:13 #1

  • Alibunar
  • Alibunar's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 201
  • Primljenih Zahvalnica: 157
  • Karma: 2
Malo objasnjenje naslova, u soliteru u kojem zivim ima neki lokal na prizemlju koji ima neke stepenice(ne znam da li vi strucniji koristite termin stepenice, ali definitivno je prilaz ka lokalu uzdignut) sirine i duzine otprilike 3-4metra i koje kao takve stvaraju problem jer to posle radnog vremena sluzi za okupljanje raznih generacija.Verovatno ce neko pomisliti deca se igraju, ali ono je stvarno strasno koliko je to dranje od dece koja igraju vije do tinejdzera koji piju uvece,i studenata koji posle grada popiju jos koju jer je stanica sedmice u blizini.Meni konkretno ne smeta jer je moja soba na drugom delu zgrade,a roditelji su prigluvi pa se ne bune kad pitam da ja idem da se svadjam, ali komsije od gore vode rat sa polivanjem bukvalno svaki dan preko leta po par puta, pa neke komsije su zapocele diskusiju da sruse taj deo da bude u ravni sa ostatkom staze oko zgrade i da dignu samo 3-4 stepenice koje ne bi isle toliko u duzinu i sirinu i time onemogucilo okupljanje jer ionako ima bar 8 klupa u okruzenju da nije bas u sklopu zgrade.
Pa eto koliko je realno dobiti dozvolu za takvo preuredjenje,i neka gruba procena cene izvodjenja radova?

PS.Lokal pripada zgradi i ne verujem da bi trenutni zakupci nesto osporavali kao i komsije u zgradi jer prakticno niko ne gubi nista osim ta novcana sredstva koja bi se iskoristila za to.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru