Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: TV TORANJ NA IRIŠKOM VENCU

TV TORANJ NA IRIŠKOM VENCU 20 maj 2014 07:52 #1

  • dado28
  • dado28's Avatar
Evo odlučih se da otvorim ovu temu u nadi da će se naći nekod iz vlasti koji će pokrenuti obnovu ovog nekada lijepog i veoma važnog telekomunikacionog objekta. U vremenu kada smo svjedoci da se obnavljaju antenski stubovi po srbiji u cilju pripreme za konačan prelazak na digitalnu tv, ovaj objekat na fruškoj gori svakim danom sve više i više propada. Treba ga obnoviti i vratiti mu stari sjaj. Nadam se da će tako i biti. Očekujem aktivnu diskusiju na ovu temu.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru