Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: koliko naplatiti freelance projekat

koliko naplatiti freelance projekat 02 apr 2012 13:20 #1

  • bngsk_
  • bngsk_'s Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 16
  • Primljenih Zahvalnica: 9
poz svima,
dobio sam da uradim dogradnju jednog montaznog poslovnog objekta, investitor zeli da proshiri poslovni prostor, radi se o prizemlju i spratu, otprilike sve ukupno oko 200m2...pored toga, palo mu je na pamet da se proba i sa nekim resenjima od nule, tj da se ceo objekat isprojektuje od pocekta kao i da se eventualno uradi enterijer...to je otprilike opis posla koji treba da uradim.

mene zanima koliko i kako to sve da naplatim? da se u startu dogovorimo za cenu ili da se racuna po kvadratnom metru? mora se uzeti u obzir da je u pitanju montazni objekat i da je sve na nivou idejnog projekta kao i da sam ja sveze diplomirani arhitekta...

hvala unapred
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru