izvor: http://www.021.rs/

 

Uređenje i ozelenjavanje zapuštenih površina i divljih deponija na ulazima u grad, iz pravca Rumenke i autoputa, u blizini Kaćke petlje, trebalo bi da počne ove jeseni.

 

Ovaj posao koštaće oko 200 miliona dinara, a realizovaće se na osnovu ugovora Grada i republičkog Fonda za zaštitu životne sredine, koji su u Novom Sadu potpisali gradonačelnik Igor Pavličić i direktorka Fonda, Željka Jurakić.{jcomments on}

Ona kaže da je reč o jednom od najvećih projekata te vrste koji se radi u Srbiji, kojim će biti sređena dva velika ulaza u grad. Dodaje da radovi podrazumevaju sanaciju zemljišta, uklanjanje divljih deponija, dodavanje sloja zemlje i ozelenjavanje.

 

Fond će obezbediti 170 miliona dinara, a ostatak gradske vlasti, preko preduzeća koja će učestvovati u realizaciji projekta.

 

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru