izvor: http://dnevnik.rs/

 

Preduzeće „Put invest” iz Sremske Kamenice počelo je rekonstrukciju Mažuranićeve ulice u Petrovaradinu. Prema najavama iz Grada posao, u vrednosti od oko 89,6 miliona dinara, treba da bude gotov za 88 dana. 

 

U planu je da se izgradi nov kolovoz, jednosmerna pešačka staza široka 1,6 metara na deonici gde se odvija jednosmeran saobraćaj. U delu gde je saobraćaj regulisan u dva smera, izgradiće se pešačka staza u oba smera iste širne. Odvod vode će biti rešen preko slivnika koji će biti postavljeni uz nižu ivicu kolovoza i priključeni na šahtove novoprojektivane kanalizacije. Rekonstrukcijom Mažuranićeve ulice biće rešen dugogodišnji problem žitelja Petrovaradina. U proteklom periodu Grad je vodeći računa o ravnomernom razvoju sremske strane Novog Sada uložio znatna sredstva u izgradnji komunalne infrastukture u nameri da pobljša život građana u Petrovaradinu.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru