izvor: http://www.021.rs/

 

Danas su započeti radovi na izgradnji kružne raskrsnice u centru Veternika. Prema rečima direktora Zavoda za izgradnju grada Borislava Novakovića, postojanje kružnog toka trebalo bi da omogući efikasniji i bezbedniji saobraćaj u tom prigradskom naselju. "Izgradnjom nove raskrsnice, koja će imati kružni tok, ne samo što će se povećati protočnost saobraćaja, nego ćemo time rešiti pitanje bezbednosti stanovnika Veternika", istakao je Novaković.{jcomments on}

 

{adsense}

Iako je saobraćaj u centru Veternika regulisan semaforima, priključenje vozila iz pravca severnog dela naselja dosad je bilo veoma problematično, zbog postojanja tri ulice koje izlaze na Novosadski put. Novim projektom predviđena je gradnja novih biciklističkih i pešačkih staza, a u planu je i postavljanje novog autobuskog stajališta iz pravca Novog Sada ka Begeču.

 

Radovi na raskrsnici će trajati do kraja oktobra, a za to vreme neće biti zastoja u saobraćaju.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru