izvor: www.piu.rs 

 

Potpredsednik Vlade za evropske integracije Božidar Đelić, državni sekretar u Ministarstvu prosvete i nauke prof.dr Radivoje Mitrović, predsednik pokrajinske Vlade dr Bojan Pajtić i rektor Univerziteta prof.dr Miroslav Vesković označili nsu početak radova projekta naučno-tehnološki park faza 1 u Novom Sadu. Završetak radova na projektu očekuju se u aprilu 2012. godine. 

{adsense}

Ukupna površina objekata u kompleksu Naučno-tehnološkog parka iznosi 22.650 metara kvadratnih, a investiociona vrednost radova je oko 20 miliona evra.

Realizacija ovog projekta ostvarena je na osnovu Protokola i Ugovora o izgradnji Naučno-tehnološkog parka čiji su potpisnici Ministarstvo za nauku i tehnološki razvoj, Fond za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, Pokrajinski sekretarijat za nauku i tehnološki razvoj, Univerzitet u Novom Sadu, Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu i JUP “Istraživanje i razvoj“.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru