izvor: www.021.rs 

bulevar_evrope_07Radovi na četvrtoj deonici Bulevara Evrope, od Rumenačkog puta do autoputa E-75, počeće sledećeg meseca.

{adsense}

Na više od tri kilometra ove deonice, biće izgrađen kolovoz sa četiri trake, kao i pešačke i biciklističke staze, kažu za Radio 021 u Zavodu za izgradnju grada. Takođe, izgradiće se i dve kružne raskrsnice – jedna pre kanala, kao veza sa Privrednikovom ulicom, a druga posle kanala prema autoputu, kao veza sa Primorskom ulicom.

U ZIG-u kažu da je u toku javna nabavka za ove radove, te da će po okončanju postupka biti poznato ko će biti izvođač, kao i koji su rokovi za završetak radova. Izvesno je, međutim, da se novim bulevarom u ovoj godini neće moći na autoput, zbog izgradnje dva složena objekta. Reč je o nadvožnjaku, kao i mostu preko Kanala Dunav – Tisa – Dunav. (D.S.)

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru