Izvor: https://www.021.rs/

Izgradnja nove zgrade Radio-televizije Vojvodine na Mišeluku završena je, a danas je pušten signal iz ovog objekta, saopšteno je u Pokrajinskoj vladi.

Radove vredne 3,2 milijarde dinara finansirale su Vlada Srbije i Pokrajinska vlada.

 

 

 

Radovi su započeti u avgustu 2017. godine rušenjem i uklanjanjem ostataka zgrade srušene tokom NATO bombardovanja.

 

 

 

"Izrada projekta i realizacija tri faze izgradnje, kao i stručni nadzor, podrazumevali su najzahtevnije građevinske, hidrotehničke, elektroenergetske, telekomunikacione, mašinske i instalacione radove, kao i završetak saobraćajnica oko objekta. U toku je i nabavka najsavremenije opreme vredne 569 miliona dinara, koju takođe finansiraju Pokrajinska vlada i Ministarstvo kulture i informisanja, dok je sredstva za parterno uređenje i komunalno opremanje obezbedio Grad Novi Sad", poručuju u Pokrajinskoj vladi.

 

 

 

U ovoj zgradi od 17.350 kvadrata radiće 1.500 zaposlenih, a emitovaće se program na srpskom jeziku i 15 jezika nacionalnih manjina.

 

 

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru