Predstavljamo Međunarodnu konferenciju studenata građevinarstva, arhitekture i geodezije „CoNStruction 19 koja se održava po četvrti put, a ove godine je od 31. oktobra do 04. Novembra u Novom Sadu.

Konferencije je u velikoj meri posvećena BiM (Building Information Modeling) tehnologiji koja opisuje način na koji svi mogu razumeti objekat kroz korištenje digitalnog modela, a koji se oslanja na niz podataka sastavljenih zajedničkim dizajniranjem pre, za vreme i nakon izgradnje. BIM je, ustvari, način zajedničkog rada.

Učesnici će na konferencije saznati nešto više o najaktuelnijim temama i trendovima u oblasti građevinarstva, arhitekture i geodezije. Deo konerencije posvećen je naučnim radovima, studenata osnovnih i master studija, koje će pregledati tehnički odbor sastavljen od profesora sa Fakulteta tehničkih nauka. Prihvaćeni naučni radovi biće objavljeni u zborniku radova konferencije. Predavanja i perzentacija naučnih radova biće otvorena za javnost i svi koji požele moći će da prisustvuju.

Konferencija ima osmišljen večernji program za druženje i odmor od dnevnih predavanja. Učesnici će imati priliku da upoznaju kulturno i istorijsko nasleđe Novog Sada, grada koji je proglašen Evropskom prestonicom kulture za 2021. godinu, kao i Evropskom prestonicom mladih za 2019. godinu. Takodje, ima za cilj promociju Fakulteta tehničkih nauka i Novog Sada kao obrazovnog i kulturnog centra.

Trenutno je aktuealn poziv za naučne radove studenata osnovnih i mater studija građevinarstva, geodezije i arhitekture.  Konkurs je otvoren do 30. septembra 2019. Sve

Više informacija o samoj konferenciji i načinu prijave možete naći na našem web sajtu i na oficijalnom  Facebook, Instagram i Linked in nalogu.

 

 

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru