izvor: http://www.rtv.rs/

 

Limanski park u naredna tri meseca trebalo bi da postane malo gradilište, jer su gradski urbanisti pored mnoštva sportskog i rekreativnog sadržaja, predvideli izgradnju restorana i nekoliko fontana.

Novom Sadu, kao velikom sportskom centru, uvek su potrebni sportski, ali i tereni za rekreaciju.

 

Iz tog razloga, predviđeno je da Limanski park u narednih nekoliko meseci postane bogatiji za terene za košarku, stoni tenis, tenis i mini golf.

 

Ipak, ono što je važno naglasiti jeste da u planu detaljne regulacije stoji da su izvođači radova u obavezi da sačuvaju i obnove zelenilo u parku.

"Po planu detaljne regulacije koje je uradilo javno preduzeće "Zavod za Urbanizam Novi Sad", gde je predviđeno niz sportskih i rekreativnih sadržaja, koji će se najviše nalazitu u južnom delu parka, odnosno uz Bulevar Despota Stefana. To je mali, odnosno dečiji skejt park, rekonstrukcija postojećeg dečijeg igrališta, kao i dupli zip lajn koji će se nalaziti u blizini igrališta", kaže Dušan Miladinović, direktor JP "Urbanizam".

U planu je izgradnja dva nova savremena košarkaška terena, kao i rekonstrukcija postojećeg Skejt parka. Ove radove, koji su u planu da se završe u naredna tri meseca, finansiraće Grad Novi Sad.

Pored izgradnje igrališta u Limanskom parku, u Zavodu za urbanizam dodaju da će uporedo izvoditi radove sportskih sadržaja na: Bulevaru Evrope, Bulevaru Patrijaha Pavla i na delovima Telepa.

 

https://www.youtube.com/watch?v=_0hZZ8LjUKI

 

 

 

 

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru