izvor: http://nsuzivo.rs/

Nakon višemesečnih radova novi tržni centar “Promenada” otvorio je svoja vrata danas u 13 časova na Bulevaru oslobođenja 119.

 

U TC Promenada  predstavio se veliki broj modnih brendova, a njihovu ponudu upotpunjava i zabavni program, kao i ugostiteljski objekti, i to na četiri nivoa.

 

Neki od brendova koji su otvorili svoja vrata na današnjem svečanom otvaranju su:

 

Moda

 

Konačan spisak brendova je zaista veliki počevši od velikih ime iz Inditex grupe (Zara, , Stradivarius, Bershka, Pull & Bear) potom tu su, Tom Tailor, LC Waikiki, Calzedonia, Lisca i mnoga druga poznata imena.

 

Tu je i pregršt sportskih brendova: Nike, Adidas, Sport Vision, Intersport, Beosport, Planeta Sport, Under Armour, Cropp.

 

Hrana, piće i zabava.

Potpuni ugođaj boravaka u Promenadi daće i kafići. Loft, Modena i Brunch, a tu su još i Sushi Bar, Carbici. Walter, Restoran 88, ali i poznati svetski brendovi poput KFC-a i MCDonaldsa, za zabavu tu su biokop, kazino, dečja igraonica itd, a naravno tu je i tereretana PRO.

Kako je najavljeno otvaranje Cineplexx Promenada bice upriličeno u 19 časova,na kome će prisustvovati ekipa filma Južni Vetar. Prisutni građani će moci da kupe ulaznice u 19 časova i imaće priliku da se druže sa glumcima ovog mega popularnog filma.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru