Studentska unija Fakulteta tehničkih nauka organizuje Međunarodnu konferenciju studenata građevinarstva „CoNStruction 17“ koja se održava od 26. do 30. oktobra u Novom Sadu. Konferencija se sastoji iz pet celina.Prvi deo konferencije obeležiće predavanja kroz koja će studenti saznati nešto o aktuelnim temama i trendovima u oblasti građevinarstva, drugi deo konferencije će biti posvećen obilascima najvećih gradilišta na teritoriji Novog Sada. Treći deo sastojaće se iz različitih radionica koje će učesnicima pomoći u prevazilaženju budućih prepreka pri traženju zaposlenja. Četvrta celina obuhvata naučne radove, studenata osnovnih i master studija, koje će pregledati tehnički odbor sastavljen od profesora sa Fakulteta tehničkih nauka. Prihvaćeni naučni radovi biće objavljeni u zborniku radova konferencije. Poslednja, peta celina predstavlja takmičenje studenata u oblasti organizacije gradilišta, u kom će studenti moći da prezentuju nivo stečenog znanja na svojim matičnim univerzitetima.

 

Predavanja, perzentacija naučnih radova i prezentacija takmišarskih radova u organizaciji građenja biće otvorena za javnost i svi koji požele moći će da prisustvuju.

 

Gostujućim učesnicima biće obezbeđen turistički obilazak grada koji je proglašen Evropskom prestonicom kulture za 2021. godinu kao i Evropskom prestonicom mladih za 2019. godinu.

 

Cilj jedne ovakve manifestacije jesu učvršćivanje veza i bolja saradnja između učesnika, bez obzira na njihovu udaljenost, mnoštvo novih saznanja i nastanak novih ideja i projekata, doprinos visokom obrazovanju, kao i uspostavljanje duge saradnje i prijateljstva. Takodje, konferencija za cilj ima promociju Fakulteta tehničkih nauka i Novog Sada kao obrazovnog i kulturnog centra.

 

Prijave za konferenciju otvorene su u ponedeljak, 28. avgusta i trajaće do petka 29. septembra.

 

Više informacija o samoj konferenciji i načinu prijave možete naći na našem web sajtu i na oficijalnoj  Facebook stranici.

 

-  Facebook stranica : www.facebook.com/construction17.1/

-  Web sajt: www.sr.construction.org.rs

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

 

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru