Novi Sad - Fondacija Novi Sad 2021 raspisala je konkurs za izradu urbanističko-arhitektonskog rešenja za uređenje "novih mesta" u Novom Sadu. Za ovu prvu godinu predviđeno je uređenje četiri javna prostora u mesnim zajednicama Južni Telep, Kovilj, Detelinara i Sremska Kamenica.


Mnogobrojna uređenja i rekonstrukcije javnih prostora, deo su priprema za 2021. godinu kada će Novi Sad biti Evropska prestonica kulture.

Konkurs je otvoren do 15. septembra, a svoje ideje mogu da prijave sve zainteresovane arhitekte i urbanisti.

 

www.ekapija.com

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru