Novi Sad - Članovi našeg udruženja imali su priliku da posete jedno od najvećih i najznačajnijih gradilišta Novog Sada, gradilište Naučno-tehnološkoh parka. Ovom prilikom vam prenosimo najnovije informacije.

Da su na gradilištu radovi u punom zamahu svedoči veliki broj radnika i aktivnih građevinskih mašina, kao i ogromna količina utrošenog materijala poput armature i izlivenog betona.

Zbog visokih tempreratura koje preovladavaju u poslednjem periodu, betonski radovi na izlivanju temeljne ploče se izvode tokom kasnih večernjih časova.

Do ovog tenutka za temeljnu ploču je upotrebljeno više od 350 tona armature i oko 2250 metara kubnih betona. Radove na iskopu i potpornoj konstrukciji izvodila je firma Graditelj NS, dok je za armirani beton angažovana Ingrad Jagodina. Ulogu glavnog izvođača na ovom masivnom projektu dobila je Italiana Costruzioni.

Da podsetimo budući objekat nalazi se na uglu Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice, imaće površinu od približno 30 000 kvadrata.

autor: Dragojlo Polić, 15.06.2017.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru