Novi Sad - Gradska uprava Novog Sada izdala je građevinsku dozvolu za izgradnju prve faze šoping centra Promenada u Novom Sadu, čiji je investitor NEPI Real Estate Project One.

Promenada, koju Novosađani sa nestrpljenjem očekuju, biće smeštena na uglu Bulevara cara Lazara i Bulevara oslobođenja. Kako je ranije objavljeno, ova investicija vredna je oko 100 mil EUR, a trebalo bi da obezbedi posao za 1.500 ljudi.

NEPI je građevinsku parcelu od oko 33.000 m2 kupio za oko 3,7 milijardi dinara.

Idejno rešenje tržnog centra Novi Sad je izradio projektni biro Đorđe Bajilo arhitekti na osnovu konkursnog rešenja čiji su autori firme HBRO iz Rumunije i HB Design & Handels GMBH iz Austrije.

Rešenje o izdavanju građevinske dozvole doneto je 27. aprila 2017. godine.

www.ekapija.com

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru