Još jednom su članovi našeg foruma bili prisutni na javnoj prezentaciji jednog ovako značajnog projekta za Novi Sad. Izgradnja će se izvoditi u dve faze. U prvoj bi bio izgrađen jedan deo objekta kao i kompletna podzemna garaža. U drugoj fazi predviđena je izgradnja prizemlja i prvog sprata dela objekta na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara. Slede fotografije koje su zabeležili Blavak i Novajlija.

Prikaz po etažama:

Prikaz bočnih strana, odnosno fasade budućeg tržnog centra:

Parcijalni preseci:

Pozicija objekta u gradu:

autori: Blavak, Novajlija

www.nsbuild.rs

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru