izvor:http://www.rtv.rs/

Vozni park JGSP "Novi Sad" bogatiji za pet novih "Ikarbusovih" autobusa. Tim povodom, JGSP "Novi Sad" posetili su gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, generalni direktor "Ikarbusa" Aleksandar Vićentić, v.d. načelnika Gradske uprave za saobraćaj i puteve Viktorija Paunović i v.d. direktora JGSP "Novi Sad" MilanStanivuković.

slika

"Meni je posebno drago da su kupljeni autobusi domaćeg proizvođača jer je to nešto što je najavljeno u prethodnom periodu - da će se pokloniti pažnja obnovi voznog parka i podržati domaća proizvodnja autobusa", rekao je tom prilikom gradonačelnik Vučević.

On je dodao da je u toku i nabavka niskopodnih autobusa sa pogonom na dizel gorivo, kao i da se neće favorizovati sistem Bus-plusa, već strategija obnove.

Direktor "Ikarbusa" Aleksadar Vićentić izrazio je zadovoljstvo što je ovo preduzeće nakon dugo godina u prilici da isporuči autobuse Novom Sadu, a v.d. načelnika Gradske uprave za saobraćaj i puteve Viktorija Paunović je podržala menadžment JGSP "Novi Sad" u naporima da obezbedi kvalitetan i pouzdan prevoz građana. Zaposleni u JGSP su već započeli rekarosiranje autobusa, kako bi na taj način doprineli obnovi voznog parka.

{youtube}59SNOwFDt1E{/youtube}

 

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru