izvor: www.enovisad.rs

Diskutujte na forumu

Najkasnije od početka sledećeg meseca, Novosađani će na pet mesta u gradu moći da po simboličnoj ceni iznajme bicikle, kažu u Parking servisu.

 

Oko 125 bicikala, dizajniranih po uzoru na one koji su se na novosadskim ulicama vozili davno, trebalo bi, ne samo da koriste sugrađanima, već i da turističku ponudu Novog Sada učine atraktivnijom. Sav novac koji bude prikupljen od rentiranja bicikala, na kraju godine biće poklonjen u humanitarne svrhe

 

 

{youtube}oNWk8jNT7Ns{/youtube}

 

 

 

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru