izvor: www.021.rs

tolstojeva1ko0Nova Detelinara i Grbavica dobiće na jesen nove drvorede, čime će početi ozelenjavanje gradskih naselja koja su usled povećane urbanizacije u poslednjih nekoliko godina praktično ostala bez zelenih površina i drveća. Direktorka JKP "Gradsko zelenilo" Nataša Rašeta kaže za Radio 021 da se na ovome već uveliko radi.

 

 

"Naši inženjeri su trenutno na terenu i popisuju svaku moguću lokaciju koja bi mogla da se eventualno ozeleni, tako da ćemo već od jeseni početi da popunjavamo zelenilom svako mesto koje može da se popuni", navodi Rašeta.

Prema njenim rečima, postoji mogućnost postavljanja mobilnih drvoreda, poput onog koji je prošle godine postojao u Miletićevoj ulici. (V.K.)

 

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru