www.021.rs

bigNa Sentandrejskom putu kod broja 11 počela je izgradnja trgovinsko-poslovnog centra "BIG", iza koje stoji izraelska kompanija "Big cee".

 

 

Gradonačelnik Igor Pavličić kaže da je ova investicija bitna za razvoj zapostavljene industrijske zone. Prema njegovim rečima, kompanija će do otvaranja zaposliti oko 500 Novosađana, dok će po završetku građevinskih radova posao naći 1.000 sugrađana.

 

"Investicija će imati više faza. U prvoj fazi se ulaže 40 miliona evra, ne računajući to za koliko je novca kupljeno zemljište i koliko je uloženo u njega pre početka gradnje. Do završetka investicije će biti zaposleno oko 500 ljudi, sa tim da smo mi već započeli razgovore o proširenju ove lokacije u smislu da ovde bude otvoren i poslovni centar, koji će značiti još radnih mesta", kaže Pavličić.

Sam šoping centar će zauzimati više od 30.000 kvadrata, a ovo je ujedno prva strana investicija u Novom Sadu nakon godinu dana. Vrednost celokupnog posla je oko 70 miliona evra.

 

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru