izvor: http://www.021.rs/

 

Zavod za izgradnju grada najavio je da će se početkom aprila u Radničkoj ulici postavljati kaldrma, koja je prošle godine izvađena.

Kako navode u ovom preduzeću, krajem prošle godine nakon radova na komunalnoj infrastrukturi postavljen je bitumenizirani noseći sloj kao osnova za buduće radove, tako da se bez novih raskopavanja i bez dodatnih troškova mogu nastavi radovi.  Završni radovi na uređenju saobraćajnih površina početkom aprila obuhvatiće uređenje parkinga i trotoara i vraćanje kaldrme na kolovoz.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru