izvor: http://www.24sata.rs/

 

Raspisan je međunarodni tender i potpisani građevinski projekti za dogradnju takozvanih lamela B i C, pored novog Urgentnog centra. Radovi bi trebalo da počnu na jesen, a za gradnju je dobijeno oko 25 miliona evra od kredita Evropske banke.

{adsense}

Time će Klinički centar Vojvodine dobiti 24.000 kvadratnih metara savremenog bolničkog prostora. Više od dve decenije u krugu KCV stoje tri nezavršene lamele, a u jednoj od njih je pre dve godine otvoren novi Urgentni centar na površini od 9.000 metara kvadratnih. Druge dve će sada biti završene i u njima će biti podjednako savremena bolnica.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru