izvor: http://enovisad.rs/

 

Zavod za izgradnju grada je počeo radove na izgradnji četvrte faze Bulevara Evrope koji uz Somborski bulevar predstavlja najveću gradsku investiciju u proteklih nekoliko godina. Za izvođenje putarskih radova izdvojeno 2 milijarde dinara, a investicija će biti završena za 270 radnih dana.


Završetkom četvrte faze izgradnje Bulevara Evrope, najzahtevnije deonice za pripremu radova i u tehničkom smislu, u Novom Sadu će za poslednje tri godine biti završeno 10 kilometara bulevara.

{jcomments on}

 

Radovi su, kako je za Novosadsku televiziju rekla Mirjana Dejanović ,direktorka Zavoda za izgradnju grada, počeli kod kanala Dunav Tisa Dunav. Nakon prilaza, uslediće i izgradnja mosta preko kanala. Zavod za izgradnju grada je za radove na četvrtoj fazi Bulevara Evrope angažovao preduzeća Put invest i Borovica transport. Završetkom obimnog posla na kompletiranju saobraćajne mreže u severnoj zoni grada, planiranom za proleće iduće godine, Bulevar Evrope će biti povezan sa auto putem E 75, a Novi Sad će dobiti modernu saobraćajnicu, okosnicu buduće stambene i privredne izgradnje.

 

(video)

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru