izvor: http://www.24sata.rs/

 

Uz asistenciju policije počelo je rušenje divlje vile u Ribnjaku, najvećeg nelegalnog objekta izgrađenog u gradu nakon usvajanja novog zakona. Ovo rušenje je odlagano nekoliko puta, jer je asistencija policije izostala, a vlasnik je odbijao da na privatni posed pusti radnike javnih preduzeća.

 

{jcomments on}

 

Kako kaže građevinska inspektorka Slavica Lazov, biće srušena dva od tri objekta u Ribnjaku 18. Neće biti uklonjen samo jedan manji objekat sagrađen pre nego što je proglašeno klizište i zabranjena gradnja u Ribnjaku.


Objekat od 300 kvadratnih metara u vlasništvu je Vanje Sovilj i izgrađen je bez dozvole, a rušenje je do sada bilo nemoguće. Gradnja stambenih objekata u ovom naselju je zabranjena već više desetina godina zbog klizišta.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru