izvor: Radio 021

ulica_berislava_berica_02Javno komunalno preduzeće "Stan" namerava da za nekoliko dana počne izgradnju 11 stanova u Ulici Berislava Berića, u sklopu projekta sanacije ravnih krovova, a taj posao biće realizovan u saradnji sa Gradskom stambenom agencijom.

Direktor "Stana" Rajko Bojčić navodi za Radio 021 da bi najkasnije do kraja nedelje trebalo da se reguliše neophodna dokumentacija za dobijanje građevinske dozvole, posle čega će krenuti radovi. Bojčić je precizirao da će tih 11 stanova biti nadograđeno na postojeći objekat i u planu je da njihova površina bude oko 50 kvadrata. 

Kako saznajemo, Grad će obezbediti sredstva za otkup šest stanova, a u Gradskoj stambenoj agenciji navode da se razmatra mogućnost da oni budu iskorišćeni za rešavanje stambenog pitanja porodica sa troje i više dece.

U gradu trenutno ima 3.500 ovakvih porodica, koje nemaju rešeno stambeno pitanje. (D.B)

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru