izvor: http://www.24sata.rs/

 

Petrovaradinska tvrđava dobiće još jednu turističku atrakciju, pošto će uskoro početi radovi na spajanju Velikog ratnog bunara sa zgradom Muzeja grada Novog Sada podzemnim hodnicima. Početak radova će uslediti pošto se obavi potpisivanje ugovora između Pokrajinskog sekretarijata za kulturu i Muzeja grada.{jcomments on}

 

Konkretno, ugovor vredan milion dinara obuhvata radove na Vodenom putu radi povezivanja zgrade Muzeja sa Velikim ratnim bunarom, odnosno uređenje zidnih i plafonskih površina Bunara i Vodenog puta. Inače, projekat „Veliki ratni bunar na Petrovaradinskoj tvrđavi” Muzej grada Novog Sada realizuje već mesecima. Završetak uređenja Velikog ratnog bunara, kao i Vodenog puta i otvaranje ovog prostora za posetioce se očekuje do kraja godine.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru