izvor: http://www.021.rs/

 

Radovi na izgradnji Poliklinike Dečije bolnice u Novom Sadu biće završeni do kraja godine. Kako kaže predsednik Vlade Vojvodine, Bojan Pajtić, u novoj Poliklinici biće gotovo pet puta više prostora nego u staroj.

{jcomments on}

 

"Kada kažemo da će od 70 do 90 hiljada novih pacijenata godišnje moći da dodje da se leči u novoj Poliklinici, vidimo koliki je značaj ove ustanove. Završićemo je do kraja kalendarske godine, takav je plan i takav je naš uslov upućen izvođaču", rekao je Pajtić.

Vlada Vojvodine je izdvojila 168 miliona dinara za izgradnju nove dečije Poliklinike.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru