izvor: http://enovisad.rs/

 

Do kraja ove ili početkom sledeće godine trebalo bi da bude gotov projekat za izgradnju podzemne garaže na Trgu republike, saznajemo u „Parking servisu“.

U toku je priprema tendera za izbor najpovoljnijeg ponuđača za izradu projekta garaže, koja bi se nalazila ispod nekadašnje stanice Gradskog saobraćajnog preduzeća i Riblje pijace. Njen kapacitet biće više od 400 parking mesta.

 

Uređenje privremenog parkirališta na Bulevaru kralja Petra Prvog privodi se kraju, a isti posao sledi u ulicama Kosančić Ivana i Vladislava Kaćanskog. U „Parking servisu“ kao važnu stvar za ovu godinu ističu uvođenje sistema iznajmljivanja bicikala i najavljuju stanice dvotočkaša i na Novom naselju i Detelinari.
 {jcomments on}

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru