izvor: http://www.021.rs/

 

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić najavio je da bi Novi Sad do početka zimske sezone trebalo da dobije savremenu sportsku dvoranu za trening vrhunskih sportista iz cele pokrajine.

 

"Pokrajinska vlada učiniće sve da se do zime najkvalitenija sportska oprema ugradi u Halu 1 Novosadskog sajma, kako bi u njoj mogli da treniraju najbolji atletičari iz Vojvodine", rekao je Pajtić tokom prijema u Vladi Vojvodine u čast atletičara Dragane Tomašević, Ivane Španović i Mihaila Dudaša.{jcomments on}

 

Prema Pajtićevim rečima takva dvorana, u koju bi trebalo uložiti između 100 i 150 hiljada evra na osnovu partnerstva Pokrajinske vlade i Novosadskog sajma, ipak neće biti namenjena samo vrhunskim sportistima, već i talentovanoj deci. Predlog da se ova hala pretvori u sportsku dvoranu potekao je od Gorana Obradovića, trenera Ivane Španović, koja je u više navrata isticala da se "grozi" zime, jer tada nema uslova za trening.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru