izvor: www.021.rs 

kacki_most_16082011Radovi na obnovi Kaćkog mosta su pri kraju, ali se još ne zna tačno kada će, umesto sadašnje dve, za automobile biti otvorene sve četiri saobraćajne trake.

 

Sead Buljubašić iz "Mostogradnje", kojoj je poverena obnova mosta, kaže za "Pres" da ovih dana treba da usledi asfaltiranje i probno opterećenje, nakon čega će se znati više detalja.

Podsetimo da je u Zavodu za izgradnju grada prvobitno rečeno da će obnova biti završena na proleće, pa polovinom godine, a poslednji put da će most u potpunosti biti prohodan polovinom avgusta. Radio 021 iz ovog gradskog preduzeća, ni nakon nekoliko nedelja od kada je upućen zahtev, još nije dobio objašnjenje za novo probijanje roka za završetak radova, kao ni odgovor na pitanje - da li će zbog toga neko odgovarati.

Podsetimo da je između Puteva Srbije i Zavoda za izgradnju grada potpisan protokol kojim je definisano zajedničko finansiranje radova vrednih 70 miliona dinara, od kojih su Putevi Srbije izdvojili više od polovine sume.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru