vicakur napisao/la:
Bio je od pocetka 2300 Eura mozete proveriti u agencijama NS Group. Vrhunski je zgrada uradjena, a sto se tice poredjenja sa zgradama NS Inzenjeringa moje licno misljenje je da niti je ova za 2300, a ni NS -ova nije za 1300. Realno sa obzirom na toplotne pumpe koje su 5 puta skuplje od regularnog grejanja i odlicne lokacije ove NS Inzenjeringa vrede mozda i 200 Eu vise a u V. Stajica bi trebala biti oko 1600 zbog dobre ulice, odlicne fasade i kvalitetne stolarije, parketa i sanitarija. Imao sam priliku da obidjem obe zgrade. Sve ostale u gradu (sagradjeno u zadnjih 5 god.) sa izuzetkom Nesiceve nije im ni za primirisati i realno ne bi trebale da budu vise od 1200 u centru i 800-1000 na periferiji.
Gledao sam na tv-u investitora kad je gradnja počela i rekao je da će cena biti 2000/m2. Dodatnih 300/m2 nije malo, tako da mi cena od 2300 nije jasna.
djaso napisao/la:
I jos jedna bitna stvar govorimo oo razlici u ceni od 1000 evra po m2!To je skoro duplo vise,a skoro sve isto.Ostalo je sve stvar ukusa
Razilka u ceni jeste velika, doduše po svemu zgrada u V. Stajića deluje za dve klase iznad i pitanje je da li će u skorijoj budućnosti biti izgrađena stambena zgrada tog kvaliteta u NS-u, a možda više ne bi ni bilo dovoljno kupaca.