SSJ5 napisao/la:
djaso napisao/la:
Kako pegla ova Inobačka,svaka im čast,nije mi samo jasno kako tako brzo ishoduju gradjevinsku dozvolu i oni i Galens
Inobacka i Galens se ne zajebavaju. Za Galens sigurno znam da trenutno grade na tri lokacije (Dve na bulevaru Evrope i jednu u Rumenackoj)i za mesec-dva pocinju jos jednu u Danila Kisa, a Inobacka je upravo zavrsila jednu i sad krece ove dve sto je naveo tiger. Koliko vidim ocistili su dovoljno parcela za jos zgrada na potezu Bate Brkica.
Odlicno! Ova kriza i nije bila tako losa, jer su na trzistu ostali samo najozbiljniji i sada ce se prevare svesti na minimum. Mislim da su i kupci ponovo poceli da sticu poverenje u investitore i zato se i dogadja ovaj ponovni zamah u gradnji. Nadam se da dolaze malo bolja vremena za ovaj grad. Vidim da Aleksandru nije ostao ni jedan stan u Zeleznickoj, a koliko cujem i Bulevar Investu u V. Stajica ide dobro. U ovoj prvoj stanovi su bili po 1400 , a u drugoj 2200 i 2300 Eu. NS Inzenjering ima rezervisane gotovo sve stanove u L. Kostica, a tek sada su dobii dozvolu za gradnju. Plasim se jedino da nam ovo pokazuje da je nestala srednja klasa. Centar ima trenutno kupce po paprenim cenama, a van centra idu samo najjeftiniji stanovi.