vanjusc napisao/la:
Da li neko ima misljenje o zgradi koja se zavrsava na uglu Patrijarha Carnojevica od Gemmaxa posto razmisljam o kupovini manjeg stana ? Vrlo zahvalan

Supruga ih zvala pre 7-8 dana, rekli joj jednu cenu, meni kad sam zvao rekli drugu. Svako ima svoje mišljenje o ovom muljanju sa cenama. Ja mislim da nema razloga da se mulja sa cenama ako je cena već formirana i zgrada započeta. investitor je već uračunao sve troškove i zna kolika mu je zarada i sigurno da je ima čim se odlučio da započne gradnju. Neka na novoj zgradi formira nove cene. Muljanjem sa cenama pojedini investitori samo pokazuju svoju gramzivost i nepouzdanost. Ja razmišljam da čim je u stanju da menja cenu na dnevnoj bazi zbog gramzivosti, javlja mi se sumnja da će tako i da odstupi od kupovine obećanih materijala za izgradnju, pa će kupiti jeftinije da dodatno zaradi, a stanarima zgrade ostaje problem sa kvalitetom gradnje, zvučne i svake druge izolacije itd. Takođe, ako je u stanju da mulja sa cenom, zašto ne bi muljao i sa papirima itd. Kupcu odmah razne misli prolaze kroz glavu. U svakom slučaju, promena cena ne uliva poverenje u mene kao kupca da ću imati dobru saradnju sa investitorom koji to radi.