Slika kontakta
Adresa:
Svetozara Miletića 45
Novi Sad
Vojvodina
21000
Srbija
Telefon:
021 421 216
Veb-sajt:
Ostale informacije:

Radio 021...

… emituje program koji je posvećen konceptu neprihvatanja kulturnog i političkog populizma, program koji promoviše istraživačko novinarstvo i izveštava o spornim političkim i društvenim temama vodeći računa o javnom interesu. Kroz zabavni program glupost dovodi do apsurda. Na taj način, radio svom programu daje jedinstven brend, karakter i snagu.

Frekvencija: 92,2 MHz
Oblast pokrivanja: Novi Sad

www.021.rs

Danas je www.021.rs najposećeniji lokalni sajt u Srbiji iako je odavno izašao iz tih okvira i ujedno najrelevantniji izvor informacija iz Novog Sada i Vojvodine. Preko sajta se putem streaming-a emituje program Radija 021, pa su radio i sajt u neprekidnoj interakciji.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru