Slika kontakta
Adresa:
Jevrejska 15/lokal 2,
Novi Sad
Vojvodina
21000
Srbija
Veb-sajt:
Ostale informacije:

Iako je Kordun Gradnja relativno mlada kompanja(6 godina) mi se trudimo da ozbiljno i profesionalno obavljamo svoju delatnost.

Sa svakim novim objektom podižemo kvalitet gradnje.Kordun Gradnja prati nove trendove u izgradnji objekata i koristimo najsavremenije materijale,sa ciljem poboljšanja energetske efikasnosti i smanjenja troškova.

Za unutrašnje opremanje stanova koristimo materijale prve klase uz prateće garancije.

Kordun Gradnja je uvek na raspolaganju našim cenjenim kupcima da izađemo u susret po pitanju svih predloga , sugestija i želja. Našim kupcima je omogućen uvid u kvalitet gradnje , tako što će biti upoznati sa vrstom ugradnih materijala poput keramike , parketa , unutrašnjih i ulaznih vrata, sanitarija....

Svi stambeno poslovni objekti Kordun Gradnje koje smo do sada izgradili su uredno uknjiženi u zemljišne knjige.

Važno nam je da opravdamo poverenje koje ćete nam Vi ukazati.Trudićemo se, a to će biti i naša misija da poboljšamo kvalitet života i rada u stambeno poslovnim zgradama oslanjajući se na pouzdano poslovanje i kvalitet.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru