Slika kontakta
Adresa:
Miroslava Antića 7
Novi Sad
Vojvodina
21000
Srbija
Telefon:
021-521-480
062-47-01-47
Veb-sajt:
Ostale informacije:

Osnovnu delatnost preduzeća predstavlja izgradnja poslovno-stambenih objekata.

RAPID INVEST DOO postoji od 2007. godine, od kada se uspešno bavimo izgradnjom stambeno-­poslovnih objekata. Dokaz našeg kvaliteta ogleda se u izgrađenim stanovima i lokalima svih struktura, kao i garažama i parking mestima na više atraktivnih lokacija. Pored toga, ono čime se ponosimo jeste mnoštvo zadovoljnih kupaca, kao i tim stručnjaka koji se svakodnevno širi i napreduje.

Pored vrhunskog kvaliteta, ono što je važno napomenuti je i činjenica da su svi naši objekti izgrađeni i uknjiženi u dogovorenom roku.
Cilj našeg poslovanja je svakodnevni napredak u uslugama i kvalitetu koji pružamo svojim klijentima, kao i praćenje i usvajanje najsavremenije tehnologije i inovacija kako na našem tako i na svetskom tržištu.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru