Slika kontakta
Adresa:
Kralja Aleksandra 8
Novi Sad
Vojvodina
21000
Serbia
Telefon:
021 452 507
064 118 3888
Veb-sajt:
Ostale informacije:

Preduzeće „BOREXPORT“ je osnovano 1990. godine u Novom Sadu. Registrovano je za vršenje poslova spoljne i unutrašnje trgovine. Od 2008. godine je investiranje u građevinarstvu naša glavna delatnost, oslanjajući se prvenstveno na sopstvene investicije i prodaju stambeno-poslovnih objekata. Pronalazimo lokacije, rešavamo imovinsko-pravne odnose, pribavljamo tehničku dokumentaciju i gradimo moderne stambeno-poslovne objekte po sistemu „ključ u ruke“.

Naša vizija su kvalitetni i ekološki čisti, pažljivo osmišljeni prostori za život i rad, a sve to uz primenu proverenih tehnika građevinarstva u kombinaciji sa najsavremenijim trendovima u arhitektonskoj materijalizaciji.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru