Slika kontakta
Adresa:
Ive Lole Ribara 69
Veternik
21000
Serbia
Telefon:
+381 21 822 201
+381 64 64 33 2 33
Veb-sajt:
Ostale informacije:

Ukoliko ste u potrazi za novim domom, na pravom ste mestu. Predstavljamo Vam stambenu zgradu sa 28 stambenih jedinica i 2 poslovna apartmana, koja je smeštena u mirnom kraju Petrovaradina, okružena zelenilom, idealna za porodično stanovanje. Zgrada ima prizemlje, 3 sprata i potkrovlje. Po sobnosti razlikuju se jednoiposobni, dvosobni, dvoiposobni, trosobni i četvorosobni stanovi, tako da slobodno možemo reći da imamo ponudu za svačije potrebe.

Svi stanovi koji su vam na raspolaganju, grade se tako da je prostor maksimalno iskorišćen, raspored prostorija ih čini veoma funkcionalnim, a pažnju smo obratili i na dobru osvetljenost. Koriste se najkvalitetniji materijali za završnu obradu, što utiče kako na estetski momenat, tako i na samu udobnost stanova.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru