Adresa:
Zmajevacki put 53
Novi Sad
Vojvodina
21000
Serbia
Telefon:
063 1010 519
063 1010 515
Veb-sajt:
Ostale informacije:
Doo“MIMADA invest“, je ćerka firme „MIMADA line“ i još nekoliko porodičnih firmi iz oblasti opremanja enterijera i građevine, osnovana je 2016. sa ciljem investiranja i izgradnje stanbenih i poslovnih objekata. Dvadesetdvogodišnje iskustvo i mladi kadrovi u funkciji upravljnja novoosnovanom firmom, daje nam za pravo da se nadamo: uspehu i daljem razvoju porodičnog biznisa.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru