Adresa:
Jug Bogdana br.39
Novi Sad
Vojvodina
21000
Serbia
Telefon:
+381 21 472 6 400
+381 63 699 499
Veb-sajt:
Ostale informacije:

Prodajom i izgradnjom stanova u Novom Sadu, privredno društvo Gemmax gradnja d.o.o. se uspešno bavi čitavu deceniju izgradnjom stambeno-poslovnih objekata i prodajom stanova različitih struktura, od garsonjera, jednosobnih, jednoiposobnih, dvosobnih, dvoiposobnih, trosobnih, troiposobnih, četvorosobnih, dupleks stanova, lokala, garaža, garažnih mesta, parking mesta. Sve naše zgrade sa stanovima su urađene u visokoklasnoj izvedbi sa vrhunskom opremom i najkvalitetnijim materijalima. Neke fasade su strukturalno staklene sa oblikovanjem alucobonda dok su na drugim objektima rađene pikovane fasade. U poslednje vreme, fasadu radimo u kombinaciji sa klinker holandskim pločicama koje daju upečatljiv izgled objektu a samoj fasadi daju dugovečnu postojanost, to ujedno daje našoj kompaniji novi prepoznatljivi imidž. Pozivamo sve zainteresovane kupce, da dođu i da se lično uvere u naše tvrdnje, da posete naše zgrade da bi stekli pravi utisak, da naši objekti odolevaju zubu vremena i ostaju isti kao i prvog dana, da naša gradnja ostaje kvalitetna u kontinuitetu. Svi naši objekti su UKNJIŽENI i svi stanovi u završenim zgradama su prodati. U 2017.godini se u Novom Sadu pojavilo mnogo novih investitora i izvođača, vidimo naglu ekspanziju gradnje a kupcima savetujemo da budu oprezni prilikom izbora i kupovine stana da ne došli u zabludu jer živimo u vremenu gde moramo sami da se zaštitimo od eventualnih prevara. Svi naši objekti sa stanovima su reprezentativni kako spoljašnim tako i unutrašnjim izgledom. Možemo da se pohvalimo sa mnogo zadovoljnih kupaca kojima smo obezbedili domove za udoban život. 

U svim našim stanovima su ugrađena PVC- aluminijumska ili drvo-aluminijumska stolarija, isključivo nemačkih proizvođača sa petokomornim ili šestokomornim profilima. U svim stanovima su ugrađene alu roletne radi dugovečnosti istih. Stanove i lokale opremamo isključivo italijanskom keramikom poznatih brendova, što možete i sami da vidite u našoj galeriji slika. U stanove ugrađujemo medijapan i furnir vrata reprezentativnog izgleda i kvaliteta u bojama i dezenima koje kupac izabere. U stanovima kupatilo i wc, isključivo se oprema Kolpa san kadama, Villeroy&Boch sanitarijama, Hansgrohe slavinama i tuševima. U garsonjere, jednosobne, dvosobne i trosobne stanove ugrađujemo isključivo jasenov ili hrastov parket a u lux stanove ugrađujemo troslojne parkete od egzotičnog drveta. U našim objektima sa stanovima, svi hodnici su urađeni italijanskom keramikom velikih dimenzija. Ograde na terasama su urađene od Inoxa a neke čak i sa staklom s obzirom na to da naši stanovi uglavnom imaju pogled na parkove, zelene površine, drvorede...U svim zgradama sa stanovima su ugrađeni bešumni liftovi. 

U poslu se uvek ceni brzina, efikasnost a naročito kvalitet. Možemo se pohvaliti da su svi naši objekti izgrađeni u maksimalno 9 meseci, bez obzira na veličinu zgrade, a to znači da smo radove završili 4 meseca pre roka. Gradimo skeletni sistem tako da u momentu kada se oslobađa konstrukcija, ploča koja je oslobođena mogu da uđu drugi izvođači: zidari, električari, vodovodžije, malteraši, izrada mašinske košuljice, itd. Tako u momentu kada se krov stavlja mi počinjemo da radimo fasadu i ostale završne radove. 

Prvenstvena stvar koju smo postigli je kontrola kvaliteta, posedujemo ISO sertifikate: ISO 9001:2015 CERT NO:GKSR-0227-QC, ISO 14001:2015 CERT NO:GKSR-0227-EC, OHSAS 18001:2007 GKSR-0227-OHC. Najbitnija stvar je da ne žalimo novac i sva raspoloživa sredstva na kvalitetu, jer je to nešto što iza nas ostaje. 

Gemmax gradnja doo u pogledu bezbednosti na radu kako na svojim tako i na tuđim gradilištima se drži pravilnika koji propisuju posebne mere i normative za zaštitu na radu, vrše se redovne zdravstvene kontrole radnika, korišćenje propisanog zaštitnog šlema, takođe poseduje zaštitnu opremu koja je neophodna za boravak na gradilištu. Građevinski radovi obavljaju se tako da se njihovim izvođenjem ne zagađuje okolina, a u slučaju buke, vibracija, izvođenja radova pod noćnim osvetljenjem, raskopavanja, kaljanja, pojava prašine, podzemne i površinske vode i ostalih pratećih pojava koje mogu ugroziti okolne objekte i stanovništvo, preduzimaju se mere za njihovo otklanjanje ili dovođenje u dozvoljene granice. 

Znamo koliko je važno rešiti stambeno pitanje, zato smo pripremili različite opcije za vas. Slobodno nas kontaktirajte i informišite se sa nama o svemu pre kupovine stana. U ponudi imamo i prodaju stana putem bankarskih kredita.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru