Slika kontakta
Adresa:
Radnička 28
Novi Sad
Vojvodina
21000
Serbia
Telefon:
+381 21 450 950
+381 63 50 30 90
Faks:
+381 21 47 50 260
Veb-sajt:
Ostale informacije:

Investiramo znanje i dugogodišnje iskustvo da bismo kreirali onaj prepoznatljivi osećaj koji sa sobom nosi reč „dom“.

Pouzdan investitor.

Mi smo Dijagoninvest. Kvalitetom gradimo budućnost.

Nakon decenija rada u domenu izgradnje i projektovanja objekata, kao i izvođenja radova u okviru kompanije Dijagonala Novi Sad, 2012. godine počinjemo prvim uspešnim projektima da punimo portfolio, da bismo danas mogli da se pohvalimo sa: 10 000 muknjiženog stambenog prostora (stanovi sa garancijom), zatim 800 m2namenskog prostora za garaže i 2 600 m2 poslovnog prostora.

Kako je za svaki građevinski poduhvat najbitnije postaviti dobru osnovu, tako i temelj naše kompanije čine zaposleni. Prvoklasni stručnjaci različitih profila stečeno znanje i iskustvo nesebično pretvaraju u ambiciozne projekte, da bismo, zajedničkim radom, posvećeno, gradili najkvalitetnije stanove, po meri savremenog čoveka.

 

Kvalitetna gradnja.

(G)radimo u potpunosti vođeni idejom da kombinacijom višegodišnjeg iskustva naših inženjera i znanja iz domena, uz inovativan pristup, integrisanjem tehnoloških inovacija, i praćenjem aktuelnih trendova iz sveta arhitekture kreiramo stambene objekte „za primer“.

Ekološki smo svesni, svi naši stanovi su energetski efikasni.

Vodimo računa o svakom detalju. Zato mrežu naših partnera čine renomirane domaće i svetske kompanije i brendovi.

Misija

Razmišljamo inovativno, konstantno učimo i (g)radimo od srca. Odgovorni prema našim klijentima, želimo da odgovorimo na potrebe modernog života. Zato nam je misija da, uz savremen proizvod i konkurentne cene, u užurbanim gradskim sredinama (u Novom Sadu i Beogradu) kreiramo komforne oaze za porodično stanovanje.

Vizija

Zagledani u budućnost, kompaniju Dijagoninvest Novi Sad vidimo kao sinonim za vodećeg investitora koji svakim novim projektom pomera standarde u izgradnji stambeno-poslovnih objekata na tržištu nekretnina u Novom Sadu i Beogradu.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru