Slika kontakta
Adresa:
Vojvode Šupljikca 20
Novi Sad
Vojvodina
21000
Serbia
Veb-sajt:
Ostale informacije:

D.O.O WOLF INVEST iz Novog Sada bavi se investiranjem, gradnjom i prodajom stambenog i poslovnog prostora.

D.O.O WOLF INVEST je osnovan 2006. godine i od samog početka smo se trudili da budemo bolji od drugih ne po količini već po lepoti i kvalitetu stanova.

A kako bi na najbolji mogući način odgovorili savremenim potrebama urbanog kvaliteta života, firma od 2010. godine stavlja akcenat na izgradnju luksuznih stanova vrhunskog kvaliteta gde je svaki detalj pažljivo odmeren i uklopljen.
Atraktivnost i kvalitet naših objekata u velikoj meri nas izdvaja od konkurencije, a istovremeno smo zadržali i pristupačne cene što nas je pozicioniralo na sam vrh tržišta luksuznih nekretnina u Novom Sadu.
Kod nas možete naručiti stan po Vašoj želji. Najviše volimo da radimo za poznatog kupca koji zna šta hoće, a mi znamo da mu napravimo stan iz snova. Ukoliko nemate jasno definisanu ideju sa zadovoljstvom ćemo za Vas izgraditi raznovrsne opcije idejnih rešenja kako bismo Vam omogućili da lakše pronađete ono što Vama odgovara.

Imperativ firme je kvalitet, a ne kvantitet. Rezultat toga su zadovoljni kupci, na čijem se ukazanom poverenju i saradnji i ovim putem srdačno zahvaljujemo.

Mogli bismo naše objekte da Vam predstavimo u tri reči: KVALITET, EKSKLUZIVNOST I TRAJNOST, ali hajde da budemo malo precizniji.

Spoljašnji (fasadni) zidovi su “sendwich” zidovi, i čine ih termo blok d=20cm+ izolacija (kamena vuna) 10cm + puna opeka d=12cm. Fasadni zidovi se malterišu frakcijom kako bi se napravila dobra podloga za fasadu objekta. Naše fasade su kombinacija pikovanog kamena i  granita što im pored LEPOTE daje izuzetnu TRAJNOST.

Unutrašnji (pregradni) zidovi izvode se punom opekom, što sprečava prenos zvuka izmedju stanova i prostorija u samim stanovima.

Sigurnosna ulazna vrata, kao i sobna vrata su visine 220 cm.

Fasadna stolarija je sačinjena od Nemačkih profila i okova (rehau, šestokomorni sa tri zaptivne tačke i tri reda stakla, profil je obložen aluminijumskom oblogom sa spoljne strane, roletne su takođe aluminijumske i pokreću se pomoću elektro-motora).

Sanitarije i pločice (italijanska i španska keramika) su pažljivo odabrane i uklopljene tako da čine skladnu celinu koja odiše KVALITETOM i
LEPOTOM.

U našim enterijerima je širok dijapazon parketa- od hrastovog parketa prve klase do termotretiranog jasena, vodootpornog i izuzetno tvrdog ibe-a, beljenog jasena i još nekih unikatnih vrsta parketa koji su najekskluzivnije podne obloge na tržištu.

Sve ograde na objektu Wolf Palace su od kovanog gvožđa, unutrašnje klupice na prozorima su mermerne, dok su spoljašnje od livenog belog kamena.

Struja se razvodi modularno, tako da ne postoje razvodne kutije po zidovima. Ovakvo izvođenje instalacija podržava sisteme “pametnih kuća”, što je još jedna od opcija koje Vam nudimo. Uz to, instalacije podrazumevaju i video nadzor, video interfone, kontrolu pristupa na kod ključ ili karticu što Vam garantuje SIGURNOST u Vašem novom domu. Ulaz u objekat Wolf Palace je komforan, pažljivo projektovan u kome se nalazi i mesto za portira.

Grejanje je preko  “Novosadske toplane”, a naplaćuje se po utrošku. Svaki stan ima svoj kalorimetar, a s’ obzirom da su naše zgrade izuzetno dobro izolovane, troškovi su MINIMALNI.

Maksimalno vodimo računa o svakom detalju, tako da uspevamo da izgradimo EKSKLUZIVNE 
objekte izuzetne LEPOTE i KVALITETA.

POSETITE NAS, biće nam zadovoljstvo da Vam pokažemo naše stanove koji će možda već sutra postati Vaši.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru