Slika kontakta
Adresa:
Radnička 28
Novi Sad
Vojvodina
21000
Srbija
Telefon:
+381 (21) 526-288
+381 (21) 526-159
Faks:
+381 (21) 451-446
Veb-sajt:
Ostale informacije:

Još početkom devedesetih godina prošlog veka ime Cesla, među našim sugrađanima postalo je sinonim za kavlitetnu i uspešnu gradnju. Naši stambeni i poslovni objekti krase ulice Limana, Grbavice, Novog naselja, Centra, Rotkvarije, Telepa i Podbare.

Preko 2000 stanova koji su nastali kao posledica našeg rada postali su dom mnogim novosađanima.

Nakon reorganizacije i preimenovenja u "Cesla IB invest" d.o.o. 2003. godine preduzeće je zadržalo svoje najvrednije resurse u ljudima i znanju i nastavilo da osvaja i opravdava Vaše poverenje. Osnovna delatnost preduzeća je izgradnja stambenih i nestambenih objekata. Preduzeće je u privatnom vlasništvu, sa sedištem u Radničkoj 30a, Novi Sad. Bitno je dodati i to da je iste 2003. godine kao sestra kompanija osnovana firma "Agro Cesla" d.o.o. koja za pretežnu delatnost ima uvoz i trgovinu visikokvalitetnom poljoprivrednom mehanizacijom.

Godine 2006. "Cesla IB invest" , širi svoje poslovanje na područje Beograda. Iste godine, Božidar Ivković osnivač i generalni direktor dobija povelju Miša Anastasijević za preduzetnika godine.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru