Slika kontakta
Adresa:
Jevrejska 23
Novi Sad
Vojvodina
21000
Srbija
Telefon:
021 661 61 79
063 475 786
Veb-sajt:
Ostale informacije:

PREZIDENT Kompanija se bavi izgradnjom i investranjem poslovnih i stambenih zgrada u našoj zemlji.

Iskustvo i tradicija. Skoro dve decenije Prezident direkcija je stacionirana u Novom Sadu na istoj adresi.Ono što ističemo kao najznačajniju kariku uspešnog poslovanja jesu zadovoljni kupci čiji se broj iz godine u godinu konstantno povećava.Iskustvo i tradicija kreirali su lojalne klijente koji prepoznaju i žele kvalitet i individualizaciju usluge.Ispunjavanjem njihovih zahteva i želja napravili smo ključ za dugoročni uspeh.

Ozbiljnost. Prilikom realizacije naših projekata, poštujemo sve norme i pravila i time kreiramo objekte  za primer drugim investitorima.Naši objekti se u potpunosti uklapaju u okolinu i predstavljaju oličenje ukusa i usklađenosti u odnosu na okolinu!

Vizuelni identitet. Prezident stambeno-poslovni objekti su u većini slučajeva prepoznatljivi po bordo-beloj fasadi, koja već dugi niz godina simbolizuje vizuelni identitet naših zgrada.Na taj način stvorili smo unikatan brend koji je postavio čvrste temelje i visoke zahteve kada je u pitanju estetizacija grada.

Šta nudimo? Pouzdanost, vrhunski kvalitet, poštovanje rokova izvođenja radova i pre svega poslovanje po svetskim standardima, su ključni elementi na osnovu kojih vodimo našu poslovnu politiku!

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru