Slika kontakta
Adresa:
Miše Dimitrijevića 72
Novi Sad
Vojvodina
21000
Srbija
Telefon:
+381 (0) 21 / 64 67 - 777
Faks:
+381 (0) 21 / 64 67 - 777
Veb-sajt:
Ostale informacije:
Kvalitet u radu, pogled u budućnost, ulaganje u mlade i stručne ljude - recept je koji je "Aleksandar grupa" primenjivala tokom svih godina postojanja, a to je i pravac kojim će se dalje ići. Ne možemo a da ne istaknemo zadovoljstvo svih naših kupaca i partnera, proisteklo iz poverenja i uzajamnog poštovanja. Istom energijom, uz mnogo entuzijazma, truda i rada, istim putem idemo dalje. Za dve decenije uspešnog poslovanja kompanija Aleksandar može da se pohvali izuzetnim rezultatima. Na području Novog Sada i Beograda izgradjeno preko 300 000 m², stambenog i poslovnog prostora. Prvi prepoznatljivi objekti zelenih fasada nikli su u novosadskom naselju Grbavica. Od samog početka kompanija je na prvo mesto postavila za glavne ciljeve poštovanje rokova i kvalitet izgradnje, prateći trendove u gradjevinarstvu i neprestano se usavršavajući. Danas to potvrdjuje i najnovijim objektima gde se prilikom izgradnje poštuju visoki ekološki zahtevi, kao i najsavremenije tendencije vezano za energetsku efikasnost objekata, zahvaljujući kojima se pozitivno utiče na troškove budućih stanara. Aleksandar Grupa je pune dve decenije na čelu domaćeg tržišta investicija, gradnje stambeno-poslovnih objekata višeg nivoa, visokobudžetnih projekata i izgradnje objekata za treća lica. Imperativ našeg poslovanja predstavlja: vrhunski kvalitet, poštovanje standarda i rokova izvođenja radova, zahvaljujući kojima smo stekli poverenje klijenata i stručnih saradnika. Planiranim ulaganjem u dugoročni razvoj kompanije izgradili smo imidž pouzdanog i sigurnog partnera u oblasti građevinskog inženjeringa i investicija na teritoriji Vojvodine i Beograda.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru